IMAGINE

octubre 06, 2005

Destí


Estava pensant en algun lloc llunyà, molt llunyà, en la sorra d’alguna illa deserta d’aigües transparents. Potser, pensar en un cofre vell d’aquells dels pirates, un cofre obert i enterrat en l’illa desconeguda amb un tresor dins: un llibre màgic.
Som les agulles d’un rellotge, un mecanisme accelerat que sap en quin just moment ha de moures per provocar un canvi, per seguir endavant.
Som l’agulla que depen del minuter per marcar l’hora, som una pàgina en blanc.
No depenem de l’atzar, ni d’allò que anomenem casualitat. No estem aquí per omplir el buit.
Som les pagines escrites del llibre de l’illa deserta i ningù ho podrà canviar. Molts creuen que el llibre es renova dia a dia, però la veritat es que en ell resideix les nostres vides, escrites, lletra per lletra.
Ningù ho podrà canviar, no podrà succeïr de cap altra manera.
I sé que el que ha de passar es perque està escrit, segon a segon. I aquest llibre l’anomenem destí i ha provocat que acabi aquí, sense saber que possar per omplir 100 paraules d’una redacció de català.I ningù ho podrà canviar, no podrà succeïr de cap altra manera
P.D Podeis opinar sobre el destino si quereis.. :s

2 Comments:

  • Hi, I really enjoyed your Blog and will definitely be back for more.

    Regards

    Adam Hunter

    By Anonymous Anónimo, at 06 octubre, 2005 16:13  

  • q pashaaaa!!!
    el destino.. buen tema...
    pos a ve yo creo q l destino ta escrito.. q si t tene q pasar algo t pasara agas lo q agas es irrefutable dsd mi punto d vista esa idea, claro q x otra parte no creo n la otra vida.. soy una persona realista y d numeros!! xD no creo q aya nada dspues d la vida ni reencarnacion ni na x l estilo, cuando se acaba, se acabó! y otros vendran aprovexar nuestros meritos, xo la vida es asi, ayer fui yo, oy eres tu y mñn kien sabe.. tan solo l destino lo sabe.
    (ale toma reflexion :P)
    ---LiDiA---

    By Anonymous Anónimo, at 06 octubre, 2005 17:24  

Publicar un comentario

<< Home